fbpx

Pakker og Priser

Her kan du få overblik over vores mange gode oplevelser på Strids Mølle

Om du skal afholde et professionelt eller privat arrangement, så har vi pakker og priser som passer til det meste. Skulle du have specille behov for dit arrangement er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så finder vi en god løsning.

Vi tager altid forbehold for at visse råvarer kan være svære at skaffe på det givne tidspunkt og/eller at der lige netop på det tidspunkt hvor arrangementet skal holdes kan være andre og bedre råvarer. Dette vil altid være en dialog vi har op til det endelige arrangement.

Ønsker man flere retter eller måske lidt mere eksklusive råvarer, så er det altid en snak vi er klar til at have, så vi laver et arrangement der passer til netop jeres behov.

Sommer

Menuforslag og prisliste for Juni, Juli, August

Forret

  • Marineret laks med rygeostecreme, radiser og urter.

Hovedret

  • Dansk kalv med sommergrønt, nye kartofler og 2 kolde saucer

Dessert

  • Citrontærte med marengs

Pris: 450 kr. pr. person *

Tilvalg: Oste fra ingstrup med behørig garniture +75 kr. pr. person


Dagens ret

  • Hvid labskovs med rødbeder, purløg og rugbrød

Pris: 185 kr.

Efterår

Menuforslag og prisliste September, Oktober, November

Forret

  • Torsketerrine med kaperscreme og dild

Hovedret

  • Stegt ande/eller fasanbryst fra kattrup med skovens svampe, selleri og vildtsauce

Dessert

  • Chokoladekage med diverse bær og nødder

Pris: 450 kr. pr. person *

Tilvalg: Oste fra ingstrup med behørig garniture +75 kr pr. person


Dagens ret

  • Vildt ragout med svampe

Pris: 185 kr.

Vinter

Menuforslag og prisliste Januar og Februar

Forret

  • Skaldyrsbisque med urter julienne

Hovedret

  • Krondyr med rodfrugter og sennepssauce

Dessert

  • Chokolademousse med hasselnøddekrokant

Pris: 450 kr. pr. person *


Dagens ret

  • Vildragout med svampe og mos

Pris:185 kr.

Forår

Menuforslag og prisliste Marts, April og Maj

Forret

  • Stenbiderrogn med urtecreme, små salater og sprødt.

Hovedret

  • Vildt fra kattrup eller gris fra Bjergsted med sæsonens grønt og 2 kolde saucer

Dessert

  • Hvid brownie med rabarber os isøre is.

Tilvalg: Oste fra ingstrup med behørig garniture +75 kr pr. person

Pris: 450 kr. pr. person *


Dagens ret

  • Kyllingefrikasse med asparges, kartofler og urter

Pris: 185 kr.

Diverse Menuer

 

Brunchmenu

  • Yoghurt med frugt og møllemusli
  • Mølleæg
  • 3 slags pålæg med med pesto
  • Røget laks med dild
  • Ingstrup morgenost med marmelade
  • Most fra Sidinge
  • Kaffe fra Strids mølle
  • Brød og pisket smør

Pris: 325 kr. pr. person *


Julemenu

  • 2 slags julesild
  • Gravad laks med rævesauce
  • Sylte med rødbeder
  • Hønsesalat med bacon
  • Andelår med rødkålssalat
  • Krondyrmedister med grovkornet sennep
  • Oste fra ingstrup
  • Risalamande med kirsebærsauce

Pris: 375 kr pr. person *


Begravelse

  • Kaffe og kringle

Pris: 98 kr pr.person

Generelle priser
 

  • Leje af lokaler: 3.000 kr.
  • Sodavand: 30/35 kr.
  • Saft fra Sidinge: 55 kr.
  • Hjemmelavet isté: 20 kr pr.person
  • Øl fra To øl: 0,37 cl: 55 kr. 0,33 cl: 45 kr.
  • Vin pr. glas (rød,hvid, rosé) : 75 kr.
  • Vin pr. flaske (rød, hvid, rosé): 375 kr
  • Stempel kaffe: 38 kr. pr. person
  • Vand med og uden brus ad libitum: 25 kr pr. person