Pakker og Priser
Her kan du få overblik over vores mange gode oplevelser på Strids Mølle.
Om du skal afholde et professionelt eller privat arrangement, så har vi pakker og priser som passer til det meste. Skulle du have specille behov for dit arrangement er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så finder vi en god løsning.
Vi tager altid forbehold for at visse råvarer kan være svære at skaffe på det givne tidspunkt og/eller at der lige netop på det tidspunkt hvor arrangementet skal holdes kan være andre og bedre råvarer. Dette vil altid være en dialog vi har op til det endelige arrangement.
Ønsker man flere retter eller måske lidt mere eksklusive råvarer, så er det altid en snak vi er klar til at have, så vi laver et arrangement der passer til netop jeres behov.

Sommer
Menuforslag og prisliste for Juni, Juli, August
Forret
- Marineret laks med rygeostecreme, radiser og urter.
Hovedret
- Dansk kalv med sommergrønt, nye kartofler og 2 kolde saucer
Dessert
- Citrontærte med marengs
Pris: 450 kr. pr. person *
Tilvalg: Oste fra ingstrup med behørig garniture +75 kr. pr. person
Dagens ret
- Hvid labskovs med rødbeder, purløg og rugbrød
Pris: 185 kr.

Efterår
Menuforslag og prisliste September, Oktober, November
Forret
- Torsketerrine med kaperscreme og dild
Hovedret
- Stegt ande/eller fasanbryst fra kattrup med skovens svampe, selleri og vildtsauce
Dessert
- Chokoladekage med diverse bær og nødder
Pris: 450 kr. pr. person *
Tilvalg: Oste fra ingstrup med behørig garniture +75 kr pr. person
Dagens ret
- Vildt ragout med svampe
Pris: 185 kr.

Vinter
Menuforslag og prisliste Januar og Februar
Forret
- Skaldyrsbisque med urter julienne
Hovedret
- Krondyr med rodfrugter og sennepssauce
Dessert
- Chokolademousse med hasselnøddekrokant
Pris: 450 kr. pr. person *
Dagens ret
- Vildragout med svampe og mos
Pris:185 kr.

Forår
Menuforslag og prisliste Marts, April og Maj
Forret
- Stenbiderrogn med urtecreme, små salater og sprødt.
Hovedret
- Vildt fra kattrup eller gris fra Bjergsted med sæsonens grønt og 2 kolde saucer
Dessert
- Hvid brownie med rabarber os isøre is.
Tilvalg: Oste fra ingstrup med behørig garniture +75 kr pr. person
Pris: 450 kr. pr. person *
Dagens ret
- Kyllingefrikasse med asparges, kartofler og urter
Pris: 185 kr.

Diverse Menuer
Brunchmenu
- Yoghurt med frugt og møllemusli
- Mølleæg
- 3 slags pålæg med med pesto
- Røget laks med dild
- Ingstrup morgenost med marmelade
- Most fra Sidinge
- Kaffe fra Strids mølle
- Brød og pisket smør
Pris: 325 kr. pr. person *
Julemenu
- 2 slags julesild
- Gravad laks med rævesauce
- Sylte med rødbeder
- Hønsesalat med bacon
- Andelår med rødkålssalat
- Krondyrmedister med grovkornet sennep
- Oste fra ingstrup
- Risalamande med kirsebærsauce
Pris: 375 kr pr. person *
Begravelse
- Kaffe og kringle
Pris: 98 kr pr.person
Generelle priser
- Leje af lokaler: 3.000 kr.
- Sodavand: 30/35 kr.
- Saft fra Sidinge: 55 kr.
- Hjemmelavet isté: 20 kr pr.person
- Øl fra To øl: 0,37 cl: 55 kr. 0,33 cl: 45 kr.
- Vin pr. glas (rød,hvid, rosé) : 75 kr.
- Vin pr. flaske (rød, hvid, rosé): 375 kr
- Stempel kaffe: 38 kr. pr. person
- Vand med og uden brus ad libitum: 25 kr pr. person
